Edelsten

AnnAKa har gått i "lære" hos Trine Bakke og blitt kjent med flere gamle, tradisjonelle blogger som til har blitt et flott, spesielt teppe. Her er flere teknikker, litt håndsøm og mest maskinsøm. I hvert mønster finnes en liten historie/omtale for hver blokk. Ann(Pippi) og Trine (Titti) har laget hver sitt teppe. Ann`s teppe har duse farger fra "jordpaletten" for det meste lyse toner. Trines teppe her en spennende og leken sammensetning som gir ett flott antik preg, og et nydelig "lappete" utrykk.
 
 Trine Bakke er designeren av teppet og AnnAKa har laget mønstrene. 
 
Edelsten - BOM over 12 måneder med totalt 6 mønster
Teppet (sengeteppe) måler 210 x 210 cm
 
Dette abonnentet går over ett år og du får til sendt ett mønster annenhver måned fra februar av. Det er fult mulig å melde seg på senere og. Påmelding er binnende og du forplikter å motta alle seks mønstre.
I hvert tilsendt mønster får du god forklaring på å sy to av blokkene (minus en gang) og en liten historie bak hver blokk. 
 
 Jeg har laget min variant av stoffpakken til Edelsten. Går du inn på stoffpakken får du se de to første blokkene som eg har sydd sammen.
Velger du både mønster og stoffpakke vil disse to bli sendt ut sammen. BOM`en blir sendt ut annenhver måned. Neste forsendelse blir sendt ut i slutten av April. Velger du mine stoffer, så binder du deg til seks forsendelser annenhver måned.
 
 
 
Første utsendelse blir i slutten av februar.
neste blir i april,juni,august,oktober og desember 2015
 
Merk: prisen er pr. mønster og pr. stoffpakke
faktura blir lagt til ved hver forsendelse.